China hydraulische persrem fabrikant

Wuxi Slim CNC Co. van de Materiaalgroep, Ltd

„Kwaliteit eerst, Klant eerst“

De slimme CNC niet alleen Rem van de opbrengspers, Lasermachine, Scheerbeurt, Rolling Machine, levert ook andere volledige de machineoplossing van het bladmetaal.

August 31, 2019

Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China

W24S de Buigende Machine van het reeksprofiel/Sectie Buigende Machine

 

Machineinleiding:

Deze profiel buigende die machine is een hoog rendementmateriaal wordt gebruikt om allerlei profielen zoals hoek, kanaal, I-Straal, vlakke bar, vierkante buis, buis, pijp etc. te buigen. Zodra het voeden dan buigend eindigt en pre-buigt. Het is wijd in benzine, chemisch product, scheepswerf, metaal het werken en machine verwerkende industrie.

Eigenschappen:

1.Full de hydraulische transmissie, elektro centraliseert controle, voorgelezen digitaal, zodra voedend zonder terugkeer eindigen buigend en pre-buigt en ander proces.

2.Top de rol vast, de beweging van de twee bodemrol door boog die rond een vaste center.they opheffen kan toenemend en het vallen afzonderlijk kan ook tegelijkertijd toenemend en vallend.

3.Three-de aandrijvingsbroodjes opgezet met hydraulische motor, zonder het uitglijden, zelfs voor dunner materiaal kunnen worden gebogen.

4.Side gidsrollen om de hoogte te verzekeren - kwaliteit voor het asymmetrische sectie buigen.

5. volledig operationeel, vervang de vorm, kan divers profiel worden gebogen.

6.Vertical en horizontale facultatief.

7.NC of CNC kan facultatief door klant.

8.CE certificaat.

laatste bedrijfsnieuws over Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China  0laatste bedrijfsnieuws over Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China  1laatste bedrijfsnieuws over Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China  2laatste bedrijfsnieuws over Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China  3laatste bedrijfsnieuws over Slimme CNC CNC het Voordeelinleiding van de het Profiel Buigende Machine van China  4

Contactgegevens