Bericht versturen
China hydraulische persrem fabrikant

Wuxi Slim CNC Co. van de Materiaalgroep, Ltd

„Kwaliteit eerst, Klant eerst“

De slimme CNC niet alleen Rem van de opbrengspers, Lasermachine, Scheerbeurt, Rolling Machine, levert ook andere volledige de machineoplossing van het bladmetaal.

Nieuws

April 27, 2023

Hoe kan de kwaliteit van het scheerblad van de scheermachine worden gecontroleerd en aangepast?

De volgende eisen en punten zijn van toepassing op de laskwaliteit van het snijblad:

 

ⅠControleer de sterkte van de las: gebruik een groen siliciumcarbide slijpwiel om de achterkant van het snijblad te slijpen, controleer de dikte van de laslaag en de graad moet lager zijn dan 0,15 mm.Er moet geen porositeit en onvoldoende lasmateriaal aan de onderkant van de punt ondersteuning. De lengte van de onvolledige las mag niet meer bedragen dan 10% van de totale lengte van de las.

 

 

Ⅱ- Controleer de positie van het lemmet in de opening, zoals de verplaatsing van het lemmet en de neerslag die de technische voorschriften overschrijden.

 

 

Ⅲ- Controleer de lassterkte van het lemmet: sla op het lemmet met een houten hamer of een bronshamer met matige kracht, of sla op het lemmet met een hamer met een sterke kracht.Het lemmet mag niet uit de opening vallen om te worden gekwalificeerdDe lassterkte van het lemmet hoeft niet één voor één te worden gecontroleerd en er kan gebruik worden gemaakt van bemonstering.

 

 

ⅣControleer de vlakheid van het lemmet: als er op het lemmet duidelijke gaatjes zijn, geeft dit aan dat het lemmet oververhit en vervormd is.

 

 

Ⅴ.Kontrole op scheuren: na het schoonmaken van het mes met kerosine, als er scheuren zijn op het scheermes van de scheermachine, dringt de kerosine in de scheur en verschijnt als een zwarte lijn,die met het blote oog of met een vergrootglas kan worden waargenomenDe kleurpenetratie methode kan ook worden gebruikt: een oplossing wordt bereid door 65% petroleum, 30% transformator olie en 5% pijnboordnaald olie te mengen en een beetje Sudan rood wordt toegevoegd.Plaats het lemmetje van het scheerlem in de oplossing gedurende 10-15 minutenAls er scheuren zijn op het mes, zal de kleur van de oplossing op de witte klei zichtbaar worden.die met het blote oog te zien zijn.- Messen met scheuren kunnen niet worden gebruikt en moeten opnieuw worden gelast.

 

Om de scheervrijheid van de scheermachine aan te passen, volgt het volgende:

1Verwijder het onderste lemmet en reinig het één voor één.

2Het mes kan aan alle vier zijden worden gebruikt, selecteer de goede zijde en installeer het strak.

3Verwijder het bovenste mes en maak het één voor één schoon.En controleer de vlakheid in de horizontale en verticale richting van het lemmet.

4Het bovenste blad is vast en kan niet worden aangepast.

5De twee schroeven aan de linker- en rechterzijde van het onderblad moeten worden gevonden om de vrijheid te vergroten.

6Zoek de twee schroeven die het onderblad duwen om de vrijheid te verminderen.

7Laat de vier bouten aan de linker- en rechterzijde van de onderkant los.

8Verlaag het bovenste lemmet handmatig naar de juiste positie en de bediener begint met het aanpassen vanaf het voedingsgebied van de scheermachine.

9Gebruik een stopmeter om ruwe aanpassingen te maken van het deel waar de bovenste en onderste lemmen aan de linkerkant niet in contact zijn tot 0,5 mm.

10Verplaats handmatig de trolley om het lemmet naar de middelste positie te brengen en stel het voor ruwe afstemming op 0,5 millimeter.

11Verplaats handmatig het trolley om het lemmet te verplaatsen naar de middenpositie tussen de bovenste en onderste lemmen aan de rechterkant zonder het los te maken, en stel het voor ruwe afstemming op 0,5 millimeter.

12Verlaag het stuk handmatig naar de juiste positie en begin met het fijn afstemmen.

13.Gebruik een sensormeter om te finetunen vanaf het deel waar de linker boven- en onderlemmen niet zijn ingeschakeld totdat de sensormeter drie draden maar niet vijf draden kan invoeren.

14Verplaats handmatig het lemmet naar de middelste positie en begin met het fijn sturen totdat de sensor drie draden maar niet vijf draden kan invoeren.

15.Manually move the trolley to move the blade to the right side position where the upper and lower blades are not disengaged and begin fine-tuning until the feeler gauge can enter three wires but not five wires.

16.Bovenstaande is voor nieuwe auto's en fijn afstemmen totdat de sensormeter drie draden maar niet vijf draden kan invoeren.

17.Voor oude auto's, fijn afstemmen totdat de sensor meter kan tien draden maar niet twintig draden. Of aangepast naar behoren volgens 1/10-1/20 van de vereiste snijplaat dikte.

18Als de lemmerrand van de scheermachine scherp is en er op de rand van het gesneden vel borsten zijn, kan de afstand tussen de bovenste en de onderste lemmers naar behoren worden verkleind.

 

Contactgegevens