China hydraulische persrem fabrikant

Wuxi Slim CNC Co. van de Materiaalgroep, Ltd

„Kwaliteit eerst, Klant eerst“

De slimme CNC niet alleen Rem van de opbrengspers, Lasermachine, Scheerbeurt, Rolling Machine, levert ook andere volledige de machineoplossing van het bladmetaal.

August 31, 2019

De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel

W12 Reekscnc Hydraulische 4-rol Plaat Rolling Machine

 

Structuurstijl:

Het behoort tot de rollende machine van de vier rolplaat. Het gebruikte wijd in de vervaardiging van drukvaten, machines, waterkracht, bouw en andere industrieën van het vatlichaam pre het buigen, broodjesronde, en heeft ook een functie van het controleren van cirkel en het nivelleren.

De hoogste die rol door hydraulische motor wordt gedreven. Door de wrijving tussen de metaalplaat en de hoogste rol om de bodemrol te drijven en zijrollen roteer. En lever de torsie voor het buigen van plaat. De bodemrol, de zijrol en het dalingseind allen worden gedreven door hydraulische olietank. De beweging van de bodemrol op en neer, de zijrolbeweging samen met een boog. De bodemrol de plaat toenemen vast te klemmen en de zijrol die titelen tot pre-bend het eind van de plaat.

 

Prestatieseigenschappen:

1. Het is gemakkelijk te werken, rijke vormkromming.

2. CNC controle, digitaal lezen voor positie van elke rollen. Hoge nauwkeurigheid en precisiecirkel.

3. Volledige hydraulische aandrijving, Hoog rendement en energie - de besparing, de aandrijvingsmacht is gelijkwaardig aan traditionele 60%

4. Zodra zich vormt, is de productiviteit hogere 50%-80% dan drie rol buigende machine

5.Aligning het materiaal is geschikt en nauwkeurig, vermijd het verkeerde zijfenomeen

6. Kegel buigend apparaat.

7. Permanente smering (het dragende leven zonder het bijtanken)

8. De bovenkant en bodemrol klemt de plaat tijdens het rollen zonder het uitglijden vast.

9. De minimum buigende diameter van de cilinder kan aan 1,1 keer krijgen de diameter van de hoogste rol, de surplus vlakke rand kleiner dan om het even welk type van andere plaat rollende machine.

10.The het dragende apparaat en het voeden apparaat en het steunapparaat kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd.

11. Ce-certificaat

laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  0laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  1laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  2laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  3laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  4laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  5laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  6laatste bedrijfsnieuws over De SLIMME CNC 4 Rollenplaat Rolling Inleiding van het Machinevoordeel  7

Contactgegevens