China hydraulische persrem fabrikant

Wuxi Slim CNC Co. van de Materiaalgroep, Ltd

„Kwaliteit eerst, Klant eerst“

De slimme CNC niet alleen Rem van de opbrengspers, Lasermachine, Scheerbeurt, Rolling Machine, levert ook andere volledige de machineoplossing van het bladmetaal.

January 21, 2019

Waarom behoefte om CNC te gebruiken V die machinecnc v-Besnoeiing machine in de industrie van het bladmetaal groeven.

Nu, in dit industrieland, is de CNC V het Groeven machine een zeer gemeenschappelijk apparaat geworden. Zo, wat is het gebruik van V groevend machine? Wat is de toekomstige ontwikkeling van CNC V groevend machine? Neem een dichtere blik bij de twee belangrijkste uit te werken categorieën.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom behoefte om CNC te gebruiken V die machinecnc v-Besnoeiing machine in de industrie van het bladmetaal groeven.  0

 

1.Process kenmerken van v-Groeft van dunne metaalbladen alvorens te buigen. De gebogen rand van het werkstuk na het buigen is klein en heeft geen straal. Het buigende proces toont aan dat de straal van de rand van het werkstuk na het buigen aan de dikte van het werkstuk die evenredig is worden gebogen, omdat V op het metaalblad dun is. Nadat de groef wordt gevormd, is de dikte van het resterende bladmateriaal slechts de helft van de dikte van het originele bladmateriaal, of zelfs kleiner, zodat de straal van de rand van het werkstuk na het buigen ook proportioneel wordt verminderd. Voorts sinds de dikte van het resterende bladmateriaal nadat de V-vormige groef klein is, is de misvormingskracht op het tijdstip van het buigen ook klein, en de verspreiding beïnvloedt niet het ontspannen gebied, zodat de oppervlakte van het gebogen werkstuk van het metaalblad geen breking heeft. Dit zal aan de speciale vereisten van high-end decoratie in hotels, restaurants, restaurants, commerciële gebouwen, banken, luchthavens en andere plaatsen voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom behoefte om CNC te gebruiken V die machinecnc v-Besnoeiing machine in de industrie van het bladmetaal groeven.  1

 

2.The de buigende die kracht wordt vereist om het buigen van het bladmateriaal te verminderen is gekend van het buigende proces. De buigende kracht van het bladmateriaal is ook evenredig aan de dikte van het te buigen bladmateriaal, en het materiaal van het metaalblad is V-vormig alvorens te buigen. Na de groef, is de dikte van het resterende blad over de helft van de dikte van het oorspronkelijke blad, of kleiner, zodat de buigende die kracht voor blad het buigen wordt vereist navenant wordt verminderd, zodat het lange blad op de kleinere tonnage buigende machine is. Het is ook mogelijk te buigen. Het kan materiaalinvestering verminderen en energie besparen.

 

3.Some de speciale materialen kunnen in rechthoekige buizen op een gemeenschappelijke buigende machine met een universele vorm worden gebogen. Dit type van materiaal kan niet op een gemeenschappelijke buigende machine worden gebogen, of een speciaal ontwerp van een ingewikkelde vorm wordt gebruikt om het werk te voltooien. Nochtans, door de diepte van de v-Groef van het dunne materiaal van het metaalblad te controleren, is het mogelijk om het speciale type van het gebogen materiaal op de gewone buigende machine te buigen door een vorm voor algemeen gebruik te gebruiken. De specifieke methode is: de dikte van het resterende bladmateriaal van wordt de v-Groef in het laatste buigende proces gecontroleerd aan ongeveer 0,3 mm, zodat de reactiehoek van het buigende proces klein is, en de rechthoekige buis zal niet terugkaatsen en zal na het vormen misvormen.

 

4.Positioning de lengte van de gebogen kant alvorens de V-vormige het schaven groef voor het dunne metaalblad te buigen kan worden gebruikt pre-position de lengte van de gebogen kant alvorens te buigen, en volgt dan voorgeschreven V op de buigende machine. Het type van draadgroef wordt gebogen, om de nauwkeurigheid van de lengte van de gebogen kant te verzekeren, en kan de achter materiële functie van de numerieke controle buigende machine vervangen. Natuurlijk, is het gebouw dat de het plaatsen nauwkeurigheid van v-Type planer ±0.05 mm moet bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom behoefte om CNC te gebruiken V die machinecnc v-Besnoeiing machine in de industrie van het bladmetaal groeven.  2

Contactgegevens